Forplejning

Kultur Ferie & Kursushotel

Tisvilde Højskoles kostpolitik

 

Køkkenet på Tisvilde Højskole har et ønske om

at kunne forkæle dig mest muligt under dit ophold hos os og give dig en kulinarisk oplevelse der glæder dine smagssanser, dels med det traditionelle og velkendte danske køkken, og dels gennem det nye og moderne køkken. Der lægges et stort arbejde i at tilpasse menuen til vores gæster , så særlige ønsker tilgodeses så vidt muligt.

 

Vi bestræber os på at tilbyde en sund, varieret

og velsmagende kost der giver dig mulighed for

at følge de officielle kostråd fra Staten. Derfor arbejder vi på at tilberede en kost baseret på mange grøntsager, bage brød med fuldkorn, servere fisk som hovedret en gang om ugen samt hver dag på buffeten samt - så vidt muligt - at tilberede alt fra bunden, med friske råvarer. Der er tilbud om vege-tarretter og salater hver dag. Specielle diæter som diabetes, glutenfri, vegetarisk med mere, imødekommes - blot vi ved besked i forvejen.

 

1. marts 2014 omlagde vi til delvis økologi og har opnået bronze-mærket fra Fødevare-styrelsen.

Dette indbefatter at minimum 30% af råvarerne skal være økologiske. Primært alle vores mælkeprodukter, mel og gryn, juice, kaffe samt grove grønsager er økologiske. Vi tilbyder også et udvalg at økologisk vin, øl og saft.

 

Vi arbejder løbende på at udvide køkkenets

sortiment og opskrifter, følge med i nye trends og udvikle os selv og maden, så I som gæster fortsat kan glædes, inspireres og nyde godt af vores gode mad.

 

Køkkenleder: Lene Hamborg.

Foto fra venstre:

Helle Nielsen og Lene Hamborg