TORSDAG D. 30. NOVEMBER KL. 19.00 – 20.30

I mere end 8000 år har mennesker dyrket og nydt vin. I dag er interessen for vin med lav intervention, såsom naturvin, økologisk og biodynamisk vin, voksende. Hør mere om, hvad vin består af. Hvad forskellen er på de nævnte vintyper og så konventionel vin, og hvordan man smager på vin.

Foredragsholderne, dr.med. og aldringsforsker, Henning Kirk og sommelier og cand.it., Eva Marie Tang Kirk, er ud over at være godt hjemme i druerne, også far og datter, og deler således interessen både privat og professionelt.

Genstandsgrænser er et ofte debatteret emne, og vinkender-duetten vil belyse, hvad der er op og ned på diskussionen om nydelse, brug og misbrug, herunder om ‘hemmelighederne’ bag vinens sundhed. Der serveres vin undervejs.

Pris kr. 300,- pr. person inkl. foredrag, vin og lidt brød. Vi glæder os til at se jer!