LØRDAG D. 14. OKTOBER FRA KL. 15.00

Velkommen til Kulturnatten på højskolen med musikalske fortællinger for store og små. Jazz, klassisk og viser – alt sammen ladet med højt humør, kærlighed, længsel og lune. En stund i musikkens magi.

KL. 15.00 Sang og musik for børn og voksne i højskolehaven.

Kl. 16.00 Højskolens historie samt rundvisning ved forstander Mogens Johansen.

Kl. 17.00 ”Billedstormerne” – Søren Svagin, flygel og Mogens Johansen, klarinet.
Søren Svagin har de sidste 50 år været aktiv på de københavnske jazzscener som pianist i utallige sammenhænge og er en fantastisk spillemand. Mogens Johansen er musiker med utroligt mange instrumenter på samvittigheden og har et stort hjerte for den traditionelle jazz. I denne sammenhæng griber han klarinetten i krøllede jazzballader, når duoen fortolker kunsten på væggen eller causerer over et hverdagsøjeblik. Alt kan ske, når de to mødes!

Kl. 18.00 Violinist og docent ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense, Arne Balk Møller og pianisten Troels Roland spiller et udvalg af smukke, klassiske stykker. Vi skal bl.a. høre Richard Strauss og Franz Schubert.

Kl. 19.00 Troubadouren og visesangeren Stanley Samuelsen er kendt og elsket for sin musik til færøske digte. Hans musikalske univers berører noget, der vedkommer os alle. Temaerne er kærlighed, tab, naturens kræfter og menneskets navigation gennem livet.

Kl. 20.00 “I Tirs væld og vold” – Koncert ved pianist og komponist Kristoffer Lund Mejer, der bruger musikkens sprog som forløser og som kærlighedens sprog, men han sætter også sit personlige præg på klassikerne og skaber øjeblikke fulde af magi.

Kl. 21.00 Slut – Tak for nu!

TILMELDING ER IKKE NØDVENDIGT! Der er fri adgang til alle arrangementerne