ONSDAG D. 8. MAJ FRA KL. 17.30

Velkommen omkring langbordet til forårets skønneste spiser af alt det tidligste, det sprøde, det delikate af de første fremspring. Der er milde, hvide asparges på menuen, rabarber med syre og bid, spirer og spinat i babyudgave, forkælet fjerkræ og søde fristelser. Der er kvidrende, fløjtende fuglesang over højskolen og vårens forførende kådhed og latterkald fra Julsgårdsvej, hvor vores fantastiske køkkenfolk byder velkommen til et meget grønt, kækt og løfterigt langbord, fyldt med lækkerier, der kilder i ganen og pirrer sanserne.

Underholdningen er også sprælsk, legende og med glimt i øjet, når duoen AK & VE spiller op. Duoen er bestående af John Kofoed, sanger, guitarist og komponist og Mogens Johansen, der udover at være højskolens forstander også er højskolens lystigste spillemand. Sammen spiller de viser, blues og folkemusik tilsat en god skvæt humor, på adskillige instrumenter, og i udgaver, der kan synges med på.

Vi åbner dørene fra kl. 17.30 – Middag kl. 18.00 – Pris kr. 195,- for middag/underholdning. Drikkevarer kan tilkøbes.