Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er udløbet.

Badepension Julsgård

24 juli - 11:00 - 28 juli - 11:00

DKK 4.650

Tag på ferie som et skagensmaleri og oplev sommeren på ægte badebymanér med ro, nærvær og drømmestunder på den gamle Badepension Julsgård.

Tisvilde Højskole er i nærhed til helt unikke naturperler. Det fantastiske Tisvilde Hegn med de rolige bøge, de flimrende birke, troldeskov, mosser, blussende fyrrestammer og gamle ege, man kan finde dyb og stille ro i. Og Kattegat bruser og bølger for enden af hovedgaden, i klipklapperafstand fra højskolen og kalder på daglige dukkerter og sommeren ud i alle fibre.

Du skal ikke være hjemme til frokost. Ferien er på halvpension, bær og grønt og sæsonens sprøde, velsmagende retter som morgen- og aftensmåltider på højskolen. Og hvis du har lyst kan du tilkøbe frokostsandwich/drikkevarer på højskolen, men ellers er middagstiden helt din egen.

Nordkysten er kendetegnet af den helt særlige kystvegetation, sandet og de snoede og rynkeroseduftende stier, hvor man bliver salig helt ind i sjælen. Her trækker sjældne fuglearter, her er krat og skjul og blændende solnedgangsstunder. Badebyens velbehageligheder, små gallerier og skønne butikker, og is i rundhåndet udsalg fra kiosker byen rundt.

Gøgen kalder dagen op og natuglen alle i søvn og sommeren er på sit højeste. Lige her. Og højskolen emmer dagen lang af latter, fællessang og musik i alle sorter.

Vi skal på vandreture eller rundt på tohjulede i det skønne nabolag mens aftnerne byder på koncerter af både klassisk og swingende karakter. Kristine Thorup spiller værker af Chopin, Grieg og Mendelssohn. Den store visekunstner, Stanley Samuelsen kan opleves på guitar og sang med egne tekster fra færøske digtere. Der er operakoncert med tenoren Joachim Knop og sopranen Vibeke Kristensen, akkompagneret af pianisten Jacob Beck, foruden jazzkoncert med Mogens Johansens Dream Team.

Man forlader verden en lille smule – prøv selv – ad en lille stikvej tæt på Tisvilde Station og tog lige til døren. Sæt din stråhat på sned og fald ned i tempo, ind i den fine have med tænkekroge, den smukke gamle bygning, ind i alle tider, der mødes her, og højskolens hjertekammer.

Velkommen til svimlende, summende, snurrende og sansende sommer på badepensionen.

BEMÆRK!

Til frokost kan man købe en sandwich til kr. 50,- pr. stk. (da opholdet er en halvpension). Der kan også tilkøbes forskellige drikkevarer.

Detaljer

Start:
24 juli - 11:00
Slut:
28 juli - 11:00
Pris:
DKK 4.650
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
tisvildehoejskole.dk

Dette kursus er lukket for tilmeldinger