Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Badepension Julsgård.

24 juli, 2023 - 11:00 - 28 juli, 2023 - 16:00

DKK 4650

Sommerferie på “Badepension Julsgård”.

Nyd sommeren på den tidligere badepension julsgård, nu Tisvilde Højskole.
Vi bringer stemningen frem fra de gode gamle dage med sommer, sol, klitter, hav og vand, og ikke mindst vore bygninger og værelser som stadig emmer af badepension, hygge og varme.

Ferieopholdet er arrangeret således at man kan nyde det naturskønne område med Tisvilde Hegn og den kilometer lange badestrand som nabo uden at man skal være hjemme til spisetid kl. 12.00. Derfor er opholdet med halvpension. Sandwich kan bestilles dagen før, som man kan tage med på dagens udflugt. Man kan også indtage sin frokost på de mange hyggelige  Højskolens cykler kan lånes til dejlige ture i området, du er også velkommen til at tage din egen cykel med. Efter en god lang dag er der arrangeret koncerter om aftenen.

Du kommer til at opleve en klassisk koncert med Kristine Torup der spiller værker af Chopin, Grieg og Mendelssohn. Den store visekunstner Stanley Samuelsen på guitar og sang med egne sange og tekster fra færøske digtere, operakoncert med tenoren Joachim Knop og Jens Kaas på klaver, og  jazzkoncert med Mogens Johansens Dreamteam.

 

Detaljer

Start:
24 juli, 2023 - 11:00
Slut:
28 juli, 2023 - 16:00
Pris:
DKK 4650
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
tisvildehoejskole.dk

Tilmeld kursus

Loading gif