Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Broderi med uld, bånd og perler

21 oktober - 11:00 - 25 oktober - 13:30

DKK 5.000

Gå vinteren i møde med masser af inspiration til fordybelse i broderi, der i den grad kan få os ned i gear og glemme tid og sted.

Broderi og uld er en fantastisk cocktail og den kan mikses på utallige måder. Uld giver varme og rolige overflader med flotte farvespil, der egner sig fantastisk til tasker, puder, beklædning og meget mere. Vi skal hygge med både klassisk uldbroderi, bånd-broderi, bargello-syning og gobelin-broderi i uld.

Hvis du bare elsker at brodere, så skal du unde dig et ophold i Tisvilde med højskolesang, køkkenets sunde og grønne frembringelser og ture i områdets storladne natur, der nu changerer i det gyldne og flammende. Her er som et mini-udsnit af New England lige nu. Svært ikke at blive inspireret.  Og så får du selvfølgelig broderi i dejligt fællesskab af andre ‘brodøser’ på den gamle badepension, der i dag er højskole med musik, foredrag og kreative fag som omdrejningspunkt. Højt til loftet – høj på livet. Vi har skoven i baghaven og Kattegat for enden af vejen og skønne, små stier alle vegne dertil.

Alle kan være med i denne uge, både dig der er ny med broderinålen, og dig der har broderet i årevis. Der er udfordringer på netop dit niveau og masser af inspiration til, hvad dit broderi kan bruges til.

Holdet er med to undervisere; Kate Himmelstrup og Birgitte Kragelund, med hver deres favoritteknikker, så du kan komme til at prøve det hele gennem både opdelte og fælles aktiviteter. Kate tager sig af bargello og gobelin i uld. Birgitte står for frit broderi i tråd, bånd og perler.

Der vil være udgifter til materialer.

Om kursusleder/underviser Kate Himmelstrup:

Kate Himmelstrup driver på 8. år kursusvirksomheden ”Kates lille værksted” i Haslev. Efter 20 år som folkeskolelærer, har hun taget en bachelor i Tekstil-formidling, håndværk og design, og færdiggjort den 7-årige uddannelse på ”Den klassiske broderiskole” ved Lis Ahrenkiel. Se evt. mere på www.kates.dk.

Om underviser Birgitte Kragelund:

Birgitte Kragelund bor i Ebeltoft. Hun afholder dag- aften og weekendkurser gennem hele året, både i privat regi, på aftenskoler, syklubber i husflids- og patchwork foreninger samt i broderi/stof forretninger, og medvirker også på udstillinger/messer rundt omkring. Hun underviser i mange forskellige arter af broderi, bl.a. australsk-inspireret silkebåndsbroderi, som hun også har undervist i gennem mange år i Australien. I broderier med foldede roser af satinbånd, chiffonbånd og andre former for dekorative materialer; Stumpwork/Forhøjet broderi, uldtrådsbroderi og DMC blomsterbroderi (ofte kombineret med perler, guld-sølv- og kobber tråd).

Kursusprisen er for et enkeltværelse. Ved delt dobbeltværelse gives der kr. 500,- i rabat pr. deltager. Opholdet inkluderer fuld forplejning, kaffe/te/vand undervejs og sengelinned/håndklæde.

Detaljer

Start:
21 oktober - 11:00
Slut:
25 oktober - 13:30
Pris:
DKK 5.000
Begivenhed Kategori: