Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Cirkus for bedster og børnebørn

8 juli - 11:00 - 12 juli - 13:30

DKK 5.000

Der er næsten ikke noget mere sommerligt her i huset end vores skønne ferieuger fyldt med bedster og børnebørn og farvestrålende, finurlige og supertimede tricks og løjer med Cirkus Big.

Vi rejser cirkustelt, træner, jonglerer, klovner og synger og går den traditionsrige parade gennem Tisvilde. Vi laver forestillinger, skaber magiske stunder, bruger kroppen, men også alle vores hoveder. Sammen. Advarsel: Stærkt vanedannende!

En eventyrlig ferieuge, hvor vi udfordrer de motoriske og rytmiske sanser. I vil lære kunsten at jonglere, balancere, danse og improvisere. I vil få indsigt i og forståelse for, hvordan vores kropssprog virker.

Cirkusferierne er en hyldest til disciplin og samarbejde i et familiært, nærværende og kærligt miljø, og vi garanterer virkeligt mindeværdige oplevelser, der styrker relationen mellem børnebørn og bedsteforældre for livet. Cirkusferier henvender sig primært til børn i aldersgruppen 5-10 år. Anfør venligst alder og fornavn på børn ved tilmeldingen.

Vi har hele 3 cirkusuger på programmet, da efterspørgslen er enorm. At kursisterne vender tilbage år efter år med deres børnebørn, tager vi som et skulderklap, men absolut ikke en sovepude.

Lidt på forskud bringer vi her sangteksten på Cirkus Big´s Gøglersang (den vi synger på paraden): Cirkus Big’s Gøglersang

I har meget at se frem til. Vi glæder os til at se jer!

Pris:
Voksne: 5.000 kr.
Børn: 2.900 kr. i dobbeltværelse med voksen.
Børn: 2.400 kr. ved foldemadrasopredning på gulv.

Opholdet inkluderer fuld forplejning, kaffe/te/vand undervejs og sengelinned/håndklæde.

Detaljer

Start:
8 juli - 11:00
Slut:
12 juli - 13:30
Pris:
DKK 5.000
Begivenhed Kategori:

Tilmeld kursus

Loading gif