Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Danse-retreat

4 marts - 11:00 - 7 marts - 11:00

DKK 4.500

Tag med og få nogle danseglade dage på Tisvilde Højskole. Vi byder foråret velkommen med dansesessioner i den friske luft, hvor det handler om at have det sjovt og få bevæget kroppen – og hvor alle kan være med! Vi har også Dans Frit på stranden. Lyden bliver en unik oplevelse disse dage, da alle kursister får udleveret Silent FIT høretelefoner, hvor lyd og instruktioner tydeligt kan høres, og hvor man selv er herre over volumen. Dertil forstyrrer vi ikke omgivelserne, når vi danser i naturen.

Der vil også tilbydes mere dansespecifikke sessioner indendøre, såsom en session i latinamerikanske danse og afrodans.

Dans og bevægelse for sjov giver smil på læben og højt humør. Det er en følelse af glæde, at slippe kroppen fri og lade musikken vise vej.
Det er fællesskab og livsglæde. Det handler om at være med, have det sjovt, få pulsen op, bevæge sig sammen til musikken og skabe den helt rigtige følelse af samvær og fællesskab.

Naja Klærke Lindberg står for træning og aktiviteter med Silent Fit-høretelefoner, der handler om bevægelse til glad og tidsrelevant musik. Konceptet er enkelt: på med høretelefonerne, og så følger alle med i dansen, bevægelserne og træningen.

Silent FIT er et lydsystem med trådløse høretelefoner designet til holdtræning. Musikken styres centralt og sendes ud til alle høretelefonerne helt synkront. Underviseren har som den eneste en mikrofon, der er koblet til alle høretelefoner og går derfor tydeligt og klart igennem til hvert eneste deltager uanset afstand. Systemet har en rækkevidde på op til 200 meter. Den enkelte deltager kan selv skrue op og ned for lyden.

Når der ikke lige er dans på programmet, skal vi på opdagelse i højskolesangbogen, udforske den pragtfulde natur i det skønne Tisvilde og omegn. Vi har skoven i baghaven og stranden for enden af vejen. Foråret står på spring, det er en smuk og løfterig tid, og haven har tankebænke og livsnyderkroge. Men vi skal også nyde skønne og grønne spiser fra højskolekøkkenet, og sidste aften byder på musikalsk underholdning.

Parallelt med dette kursus har vi et begynderhold i linedance på højskolen, så der er dans i alle afskygninger, i hele huset.

Program Danse-retreat d. 4. – 7. marts

Om underviser:

Træningen styres af Naja Klærke Lindberg, der er danseunderviser, entertrainer og uddannet i Idræt og Sundhed. Med sin egen virksomhed NMOVE.DK brænder hun for at give gode oplevelser med musik, dans og fællesskab – og især med bevægelse i naturen. Hendes signatur er glad motion og god energi, hvor hun fører an og skaber et rum, hvor alle føler sig trygge og godt tilpas.

Kursusprisen er for et enkeltværelse. Ved delt dobbeltværelse gives der kr. 500,- i rabat pr. deltager. Opholdet inkluderer fuld forplejning, kaffe/te/vand undervejs og sengelinned/håndklæde.

Detaljer

Start:
4 marts - 11:00
Slut:
7 marts - 11:00
Pris:
DKK 4.500
Begivenhed Kategori:

Tilmeld kursus

Loading gif