Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er udløbet.

Den italienske opera – Komponister, krukker og kræs for øregangen UDSOLGT – TILMELD FOR VENTELISTE

15 januar - 11:00 - 18 januar - 13:30

DKK 5.000

I Italien elsker de opera. De opfandt sådan set også genren selv, og ikoner som Luciano Pavarotti og Maria Callas er blot få af de operasangere, som har gjort netop den italienske opera til noget helt særligt. Hvad er det, der er så fantastisk ved at høre det italienske sprog udtrykke de store følelser på scenen? Hvordan begyndte det hele – og hvor står italiensk opera i dag? Henrik Engelbrecht tager os med på en forrygende rejse gennem Italiens operahistorie fra start til nu – og undervejs møder vi både stressramte komponister, superkrukkede sangere, storsvindlende impresarioer og fans, der simpelthen lever for opera.

Vi skal høre Verdi og Rossini til taget letter. Se operafilm og høre legendariske optagelser og nyde intriger og store følelser til hjerterne bobler over. Vi skal ind i operaens maskinrum og vi skal ikke mindst opleve de store sangere, og høre om deres vej til stjernestatus på den tindrende operahimmel.

Højskolen er en varm vinterhule med fællessang og godt humør. Vi trodser januarmørket på højstemte toner i et lunt fællesskab, mens der serveres lækkerier efter årstiden og omsorgsfuld forplejning. Og der bliver mulighed for ture rundt i det vinterlige fiskerleje, når det rusker rask i Kattegat og i den gamle troldeskov i Tisvilde Hegn. Naturen er fabelagtig her. Ligesom musikken, vi skal nyde.

Om du er helt ny i opera eller allerede inkarneret operaelsker, har du fabelagtige og intense dage til gode med den eminente operaformidler Henrik Engelbrecht, som er tidligere operaredaktør på DR P2, operadramaturg ved Det Kongelige Teater og musikchef i Tivoli. Han er forfatter til flere anmelderroste bøger om opera- og musikhistorie og kendt som en sprudlende fortæller og formidler.

PROGRAM – download her det detaljerede Program – Italiensk opera d. 15.-18. januar 2024 med Henrik Engelbrecht

UGEPLAN – download her Ugeplan – Italiensk opera d. 15.-18. januar 2024

OBS: Kursusprisen er for et enkeltværelse. Ved delt dobbeltværelse gives der kr. 500,- i rabat pr. deltager. Opholdet inkluderer fuld forplejning, kaffe/te/vand undervejs og sengelinned/håndklæde.

Detaljer

Start:
15 januar - 11:00
Slut:
18 januar - 13:30
Pris:
DKK 5.000
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://tisvildehoejskole.dk/

Dette kursus er lukket for tilmeldinger