Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Dobbeltstrik

28 oktober - 11:00 - 1 november - 13:30

DKK 5.000

Kom og bliv introduceret til dobbeltstrikkens forunderlige verden med Mette Kirstine Larsen og Jytte Pallisgaard.

Du kommer til at forstå teknikken bag dobbeltstrik, opslag & aflukninger, arbejde med pæne kanter, ind- og udtagninger og udarbejde egne mønstre. Alle kan være med, vi kommer til at arbejde værkstedsorienteret og der bliver mulighed for at tilvælge workshop efter  behov og sværhedsgrad.

Udover garn og farveleg og strik i lange baner byder kurset på samvær, højskolesang og naturligvis mulighed for masser af den smukke natur, der omgiver højskolen – Tisvilde Hegn, der flammer i brændte farver lige nu, Nordkystens særlige lys, et brusende Kattegat for enden af vejen, fænomenale solnedgange og skovens, dybe stille ro. Vi har haven fuld af tankekroge og livsnyderbænke, skøn mad efter sæsonen og aldrig langt mellem de musikalske indslag.

Om underviserne:

Mette Kirstine Larsen er strikkedesigner på deltid. Hun designer strik til kvinder og mænd, beklædning og tilbehør. Hun elsker at være kreativ og afprøve nye og gamle strikketeknikker i sine designs. Alt kan læres, det handler om at afprøve og øve sig, mener hun, og hun lægger vægt på både proces og resultat. Mette kan følges på profilen @hoslarsen knitdesign på Instagram.

Jytte Pallisgaard er strikkedesigner og underviser i strik. Hendes design handler først og fremmest om pasform og så kan man jo altid lege med mønstre og farver derefter. Find mere om Jytte på: jyttepallisgaard.dk eller profilen @jytte-pallisgaard-design på Instagram.

OBS: Kursusprisen er for et enkeltværelse. Ved delt dobbeltværelse gives der kr. 500,- i rabat pr. deltager. Opholdet inkluderer fuld forplejning, kaffe/te/vand undervejs og sengelinned/håndklæde.

Detaljer

Start:
28 oktober - 11:00
Slut:
1 november - 13:30
Pris:
DKK 5.000
Begivenhed Kategori:

Tilmeld kursus

Loading gif