• Denne begivenhed er udløbet.

Efterårsferie for bedsteforældre og børnebørn (UDSOLGT)

17 oktober - 19 oktober

Efterårsferie for bedsteforældre og børnebørn

Mandag, d. 17/10 2022 kl. 11:00 – Onsdag, d. 19/10 2022 kl. 13:30

Pris voksen kr. 2.495,-

Tillæg:  Barn i dobbeltværelse kr. 1.000,- . Opredning kr. 700,-.

Vi er glade for igen at kunne arrangere vores traditionsrige efterårsferieprogram, som er tilpasset aldersgruppen børn fra 5 år og opefter.

Programmet tager afsæt i årstiden og i højskolens profil og beliggenhed ved skov og strand, og aktiviteterne er fælles for børnebørn og bedsteforældre. Hver dag begynder med morgensang i dagligstuen eller ved guldfiskedammen, og hver aften slutter også med sang og aftenhygge. I løbet af dagen vil der udover de planlagte aktiviteter være tid til hygge, leg og samvær med kendte og nye venner. På højskolen er der bøger, brætspil, tegnematerialer og udendørs legetøj.

Køkkenet serverer spændende og varieret mad og desserter og får ros af alle vores gæster. Der er også gode snacks på vores ture.

Velkommen til en sjov og hyggelig ferie på Tisvilde Højskole.

MANDAG DEN 17/10

KL 10.30 Ankomst og indkvartering

Kl 11.15 Kaffe, te, snack i foredragssalen

KL 12 To retters menu

KL 12.45 Informations og velkomstmøde i dagligstuen

KL 13.30 ”Livet på det lave vand” – på stranden i Tisvildeleje med naturvejleder Michael Brinch Sonniks. Vi

skal stryge rejer med waders, fange krabber, finde smådyr og høste tang – og måske lave en krabbesuppe.

Vi benytter Naturrums skolestue og eller Den gamle redningsstation, hvor der også vil blive serveret kaffe, te og kage. Husk at tage varmt tøj med.

Kl 18. Kold/varm buffet

Kl 19 Børnebørnene dekorerer halloweenkager i foredragssalen.

KL 20 .15 Aftenhygge og sang i spisesalen.

Kl. 21 Godnat og tak for i dag.

TIRSDAG DEN 18/10

Kl 8 Morgenmad
KL 9 Morgensang
KL 10 Krea værksted med kunstpædagog Maria Lau Krogh. Glæd jer til at være med i Marias fantastiske univers. Vi er så heldige, at have haft Maria med på flere kurser, hvor vi med hendes eventyrlige guidning har lavet har lavet skønne fabeldyr og flotte fugle. Det foregår i 2 hold, og bagefter bliver der lavet en udstilling af jeres værker, som I selvfølgelig skal have med hjem.
KL 12 To retters menu
KL 12.45 Kunstudstilling
Kl 16. Tryllekunstner Andreas Hansen underholder med magisk trylleshow.
Kl 17.15 Solnedgangstur til udsigten.
Kl 18 Aftenbuffet
KL 19.15 Diskotek
Kl 20.15 Aftenhygge. Godnat og tak for i dag.

ONSDAG DEN 19/10

KL 9 Morgensang
KL 10 Leg og dans med Naja og Silent Fitness. Alle får høretelefoner på, og der er garanti for smil og god musik
KL 12. To retters menu
KL 13 Evaluering. Farvel og tak for denne gang
Mange af aktiviteterne vil foregå udenfor, så derfor er det vigtigt at have tøj og fodtøj med til det danske vejr. Så husk varmt vind og regntæt tøj og gode sko /støvler.

Kursusleder: Margrethe Sørensen og Mogens Johansen.