Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Hæklet beklædning

10 marts, 2025 - 11:00 - 14 marts, 2025 - 13:30

DKK 5.500

Har du længe ønsket at komme igang med at hækle tøj, eller ønsker du at få hjælp på din allerede påbegyndte rejse i hæklet beklædning, så er dette kurset for dig.

Vi skal lave de indledende øvelser til en sweater. Vi arbejder med hæklefasthed og teknikker, så du er rustet til at færdiggøre din sweater derhjemme. Vi påbegynder en sweater oppefra og ned, så du er godt igang inden du vender hjem.

Da vi arbejder på begynder-niveau, hækler vi den begyndervenlige sweater; Karma – du kan vælge at hækle en børneversion eller en til dig selv, opskriften findes i størrelse 2 – 14 år og størrelse XS- 3XL.

Kurset henvender sig til dig der i forvejen kan hækle, men har lyst til at udvikle dig i en ny retning. Er du forholdsvis ny hækler, kan du også godt deltage i kurset, det kræver dog at du har basisviden om de generelle almene masker.

Mens vi sætter fut og kulør i nålene er farverne på spring i det forårskåde Tisvilde og omegn, hvor man for alvor tager hul på udelivet og lyse fornøjelser. Der er rig mulighed for nyde badebyen næsten uden turister, ture langs kysten og i den fantastiske natur lige omkring os. Men her er også både småblunderkroge og livsnyderbænke i vores højskolehave. Aldrig langt mellem de musiske indslag og stensikker samværsgaranti. Vi skal nyde håndarbejde, men også højskoleliv med fællessang, spirende forårslækkerier og lune indslag, der trækker smilebåndet opad.

Udstyr:

Medbring et bredt udvalg af hæklenåle, da vi skal lege med hæklefastheder og finde vores egen facon. Derudover skal du medbringe garn passende til den sweater, vi skal hækle. Den er hæklet i Arwetta og Tilia fra Filcolana, men du er velkommen til at medbringe et alternativt garn, hvis du ønsker at hækle den i en enkelt tråd, så kan jeg anbefale Pernilla fra Filcolana, eller et tilsvarende garn. Mængden af garn kan ses på ByPapara.dk under Karma Sweater, enten Woman eller Junior.

Underviser:

Sarah Zachariasen har designet hæklet tøj til både børn og voksne siden 2017. Hun holder rigtig meget af at arbejde med struktur, og mange af hendes designs bærer præg af dette. Funktionalitet og udtryk er noget af det, hun vægter højt. Find mere om Sarah på hendes ByPapara Design

Service-info: For dig, der evt. kommer langvejs fra, skal du vide, at selve programmet på ankomstdagen først starter kl. 13.30, og at du således kun misser frokosten, hvis du benytter tiden bedre ifht. transporten hertil.

Kursusprisen er for et enkeltværelse. Ved delt dobbeltværelse gives der kr. 500,- i rabat pr. deltager. Opholdet inkluderer fuld forplejning, kaffe/te/vand undervejs og sengelinned/håndklæde.

Detaljer

Start:
10 marts, 2025 - 11:00
Slut:
14 marts, 2025 - 13:30
Pris:
DKK 5.500
Begivenhed Kategori:

Tilmeld kursus

Loading gif