Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Jamsession. Udsat til 30. sept. – 2. okt.

25 januar - 27 januar

DKK 2.295

TISVILDE JAM 2022 – 25.-27. Januar.

Kom og spil sammen med nogle af Danmarks bedste jazzmusikere

For snart 10 år siden samlede bassisten Jens Sølund, der spillede kontrabas med Papa Bue’s Viking Jazz Band i mere end 20 år, et ”husorkester” bestående af nogle af landets førende jazzmusikere og inviterede musikere, der dyrkede de ældre jazzstilarter til at komme til Tisvilde Højskole og jamme med ”husorkestret” og med hinanden. Arrangementet blev så stor en succes, at der har været udsolgt hvert år. Der jammes i tre sale i skiftende grupper, og alle kommer i løbet af arrangementet til at spille med hinanden.
For de der læser noder, er der mulighed for også at spille i ”TISVILDE BIGBAND” Under ledelse af Finn Odderskov som bl.a. har modtaget Ben Webster prisen.

Husorkestret er denne gang. Trommer, Martin Roy Wade, bas, Jens Sølund, Klaver Hans Knudsen, Trompet, Henrik Boldberg, Klarinet, Lars Dalsgaard og på Basun Ole Fessor Lindgreen.
Udover Højskolens gode mad, formiddags-, eftermiddags- og aftenkaffe med kage bydes der undervejs på foredrag, jazzfilm og masser af hygge med ligesindede og drikkevarer til populære priser.

Ankomst og check-in:                      

Tirsdag den 25. januar  KL.10-11

Check-out:

Torsdag den 27. januar:
Morgenmad og hjemrejse

NB: For deltagere, der kommer langvejs fra, er der mod ekstrabetaling mulighed for at ankomme allerede om eftermiddagen mandag den 24. januar.

OBS!
ALLE TILMELDINGER FORETAGES DIREKTE TIL:

JENS SØLUND
Phone:        26196060
E-mail:         solund@tdcadsl.dk

Detaljer

Start:
25 januar
Slut:
27 januar
Pris:
DKK 2.295
Begivenhed Tags:

Registrer

Join one other person

Loading gif

Er du allerede registreret?

Tilmed dig her!