Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Jamsession

23 januar, 2023 - 11:00 - 25 januar, 2023 - 10:00

DKK 2.600

Kursusbeskrivelse:

For ellevte år i træk er Tisvilde Højskole rammen om et tre dages jazzarrangement for musikere fra hele landet, der holder af den ældre jazz. Det har været en stor succes og er nu en fast tradition på “Danmarks Jazzhøjskole”.

Der er ikke tale om instrumentundervisning. Uanset niveau spiller alle undervejs på kryds og tværs med alle og med musikerne i “Husorkestret”, der er sammensat af nogle af landets bedste jazzmusikere. Man aftaler selv repertoiret i grupperne, men husorkestret kan have nogle enkle arrangementer med, så der også er lidt opgaver. Det centrale i hele arrangementet er, at man hygger sig sammen med ligesindede lige så meget eller lidt man har lyst til.

Der jammes i tre lokaler i på forhånd sammensatte grupper. Typisk jammer man en lille times tid og jammer så videre i en ny gruppe — og så fremdeles. Alle vil komme til at spille med alle. I 2019 forsøgte man under ledelse af Finn Odderskov at etablere et ‘Tisvilde Bigband” for interesserede, der havde et vist nodekendskab. Det var en stor succes, så dette bliver også en del af “Tisvilde Jam 2023”.

Musikerne i “Husorkestret” vil senere blive bekendtgjort.

Om aftenen vises gode “jazzfilm” i Højskolens biograf, der er aftenhygge og “jazzdiskotek” i Dagligstuen, mens utrættelige deltagere kan jamme videre i et eller flere af spille lokalerne.

Se flere af disse fantastiske billeder af ligeså fantastisk jazzmusikere fra Jamsession i 2022. 

 

Detaljer

Start:
23 januar, 2023 - 11:00
Slut:
25 januar, 2023 - 10:00
Pris:
DKK 2.600
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
tisvildehoejskole.dk

Tilmeld kursus

Loading gif