Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er udløbet.

Linedance

6 november, 2023 - 11:00 - 11 november, 2023 - 11:00

DKK 5.000

Vi byder velkommen til 6 fornøjelige dage, hvor du kan nyde det skønne Tisvilde med masser af linedance og andre gode oplevelser. Uanset om du kommer som danser med et enkelt eller flere års erfaring med linedance, vil du få noget med dig hjem.

Deltagerne i det aktuelle kursus vil blive fordelt på 2 hold, hvor der undervises i danse af forskellige sværhedsgrader:

Et hold for dig, som stadig er relativt ny i forhold til linedance, og som derfor har brug for, at trin og danse bliver gennemgået grundigt. Det er en forudsætning, at du kender til og har prøvet at danse linedance før (minimum 1 år), hvis du skal være sikker på at få et optimalt udbytte af undervisningen. På dette hold vil du blive introduceret for danse, hvor de vigtigste grundtrin indgår. Du vil også få gennemgået danseetik og de forskellige engelske begreber, som linedance bygger på.

Et hold for dig, som er øvet og har danset linedance i flere år, og hvor alle grundtrin, de engelske begreber og danseetik er helt på plads. På dette hold vil der blive undervist i danse af en noget højere sværhedsgrad (improver/intermediate), og det er en forudsætning, at du har helt styr på alle grundtrin og de tilhørende engelske begreber.

Uanset hvad lover vi dig nogle aktive dage, hvor du med garanti vil få sved på panden og få brugt de ”små grå”. Det er glad musik, vi danser til, så stemningen plejer at være høj, og der bliver også masser af plads til grin og hygge. Når der ikke lige er dans på programmet, er der afsat tid til bl.a. at gå på opdagelse i højskolesangbogen, nyde den smukke natur i Tisvilde, hyggeligt samvær og musikalsk underholdning.

Der afsluttes med middag/buffet, hvor der nok også bliver tid til at kridte danseskoene en sidste gang. Annie Muxoll og Lykke Johansen fra Happy Feet Linedance i Vordingborg er instruktører på kurset. Annie og Lykke har danset linedance i mange år og begge brænder for at give danseglæden videre til andre.

PROGRAM Linedance d. 6. – 11. november 2023

Detaljer

Start:
6 november, 2023 - 11:00
Slut:
11 november, 2023 - 11:00
Pris:
DKK 5.000
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

2 svar

 1. Helle Pop Hansen siger:

  er prisen på et kursus inklusive ophold & mad samt undervisning mm
  eller ?

  • Christian Nobel siger:

   Kære Helle
   Det kommer lidt an på, om du tænker på et 2023 eller 2024-kursus, men alle vores kurser er inkl. ophold, forplejning og undervisning. Det er værelsespriser, der kan variere. Og der er i 2023 tillæg på kr. 500,- for enkeltværelse. Mvh. Tisvilde Højskole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette kursus er lukket for tilmeldinger