Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Linedance – Lad dansen begynde (begyndere) UDSOLGT – TILMELD FOR VENTELISTE

4 marts - 11:00 - 7 marts - 10:00

DKK 3.900

Linedance er indbegrebet af glæde, dans og fællesskab. Dette er kurset for dig, der ikke har danset linedance før eller måske bare har prøvet det nogle få gange/lige er startet på et begynderhold i en klub. Der vil blive undervist i mange af de basale dansetrin (engelske begreber), som vil blive gennemgået helt fra bunden, men vi kommer hurtigt til at prøve kræfter med lette danse på absolut begynder/begynder niveau, for der findes gode danse på disse niveauer.  Og det er allernemmest at få øvet trinene, når der tilsættes noget glad musik.

Du behøver ikke at være en erfaren dansemus. Den vigtigste forudsætning for at deltage og få noget ud af kurset er, at du har gåpåmod, er indstillet på at lære de engelske begreber sat sammen med mange danse og at du har ”gode ben”, for vi lover dig, at det bliver nogle aktive dage, hvor du med garanti vil få rørt dig.

Lidt rytmesans er absolut også en fordel, da det vil gøre det meget lettere for dig at få styr på trinene. Stemningen plejer at være høj og der er masser af plads til grin og hygge.

Når der ikke lige er dans på programmet, skal vi på opdagelse i højskolesangbogen, slappe af, få en mundfuld frisk luft og udforske den pragtfulde natur i det skønne Tisvilde og omegn. Sidste aften byder på musikalsk underholdning.

Underviser på kurset er Annie Muxoll fra Happy Feet Linedance i Vordingborg. Annie har danset Linedance siden 2003 og er en instruktør, som brænder for at give danseglæden videre til andre.

PROGRAM – LAD DANSEN BEGYNDE

Kursusprisen er for et enkeltværelse. Ved delt dobbeltværelse gives der kr. 500,- i rabat pr. deltager. Opholdet inkluderer fuld forplejning, kaffe/te/vand undervejs og sengelinned/håndklæde.

Detaljer

Start:
4 marts - 11:00
Slut:
7 marts - 10:00
Pris:
DKK 3.900
Begivenhed Kategori:

Tilmeld kursus

Loading gif