Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Linedance – Oldies but goodies (flere niveauer)

17 februar, 2025 - 11:00 - 22 februar, 2025 - 10:00

DKK 5.700

VI ÅBNER SNART FOR TILMELDINGEN – HOLD ØJE PÅ SIDEN!

Velkommen til 6 fornøjelige dage med linedance, lune og latter, fællesskab og smuk natur omkring skolen, der ligger op til Tisvilde Hegn og kun en lille spadseretur til det ruskende, temperamentsfulde Kattegat, der giver vind i håret.

Nostalgi-dans er populært som aldrig før, og du får nu muligheden for at tage en tur ned ad Mindernes Allé, og opdage eller genopdage nogle af de mange fantastiske danse fra “gamle dage”. Nogle af dem danser vi stadig, andre er gået mere eller mindre i glemmebogen, men der vil helt sikkert også være flere, du aldrig har danset før. Udgangspunktet er, at dansene er mere end 5 år gamle.

Deltagerne på dette kursus vil blive fordelt på 2 hold, hvor der undervises i danse af forskellige sværhedsgrader:

Et hold for dig, som stadig er relativt ny i forhold til linedance, og som derfor har brug for, at trin og danse bliver gennemgået grundigt. Det er en forudsætning, at du kender til og har prøvet at danse linedance før (minimum 1 år), hvis du skal være sikker på at få et optimalt udbytte af undervisningen. På dette hold vil du blive introduceret for danse, hvor de vigtigste grundtrin indgår. Du vil også få gennemgået danseetik og de forskellige engelske begreber, som linedance bygger på.

På det andet hold deltager letøvede/øvede, som har danset linedance i flere år. Grundtrin, de engelske begreber og danseetik er helt på plads. På dette hold vil der blive undervist i danse af højere sværhedsgrad (Improver/Low Intermediate).

Det bliver nogle aktive, men også meget underholdende dage, hvor du med garanti får sved på panden og får brugt de ”små grå”.

Det er glad musik, vi danser til, så stemningen er høj, og vi griner det meste af dagen, selvom vi også skal holde tungen lige i munden. Udover dans, dans, dans på programmet byder højskoledagene også på forskellige muntre indslag, bl.a. får vi besøg af den tidligere forstander på Bornholms Højskole, Lillian Hjorth-Westh, der som foredragsholder er kendt for at give humoristiske rundrejser med bemærkelsesværdige personer gennem tiden. Vi skal i denne anledning høre om Osvald Helmuth og hans enestående karriere. Hans skuespil og fortolkningskunst ligeså. Ølhunden lever evigt. Det er en fortælling om denne store kunstners liv, krydret med de gode viser, der også er fyldt med minder.

Derudover skal vi alle dage på opdagelse i højskolesangbogen, nyde køkkenets lækkerier, bestemt af årstiden. Og ikke mindst opleve den smukke natur i tidlig forårskulør. Sidste aften er der fest med musikalsk underholdning og mere dans på menuen.

Undervisere:

Annie Muxoll fra Happy Feet Linedance i Vordingborg og Trine Sisbo fra Happy Feet Linedance i Jungshoved og i Suså Linedance er instruktører på kurset. Annie og Trine har danset linedance i mange år og begge brænder for at give danseglæden videre til andre.

Service-info: For dig, der evt. kommer langvejs fra, skal du vide, at selve programmet på ankomstdagen først starter kl. 13.30, og at du således kun misser frokosten, hvis du benytter tiden bedre ifht. transporten hertil.

Kursusprisen er for et enkeltværelse. Ved delt dobbeltværelse gives der kr. 500,- i rabat pr. deltager. Opholdet inkluderer fuld forplejning, kaffe/te/vand undervejs og sengelinned/håndklæde.

Detaljer

Start:
17 februar, 2025 - 11:00
Slut:
22 februar, 2025 - 10:00
Pris:
DKK 5.700
Begivenhed Kategori: