Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Linedance for nybegyndere

9 januar, 2023 - 11:00 - 12 januar, 2023 - 10:00

DKK 3.300

Kursusbeskrivelse:

På Tisvilde højskole er der tradition for kurser i Linedance. Igen i år er der et kursus for dig, der ikke har danset Linedance før, eller måske bare har prøvet det nogle få gange, eller lige startet på et begynderhold i en klub. Der vil blive undervist i mange af de basale dansetrin (engelske begreber), som vil blive gennemgået helt fra bunden, men vi kommer hurtigt til at prøve kræfter med lette danse på absolut begynder/begynder niveau, for heldigvis findes der også danse på disse niveauer.  Og det er allernemmest at få øvet trinene, når der kan tilsættes noget glad musik.

Du behøver ikke at være en erfaren dansemus! Den vigtigste forudsætning for at deltage og få noget ud af kurset er, at du har gåpåmod, indstillet på at lære de engelske begreber sat sammen med mange danse og at du har ”gode ben”! for vi lover dig, at det bliver nogle aktive dage, hvor du med garanti vil få rørt dig. Lidt rytmesans er absolut også en fordel, da det vil gøre det meget lettere for dig at få styr på trinene. Stemningen plejer at være høj, og der er masser af plads til grin og hygge.

Når der ikke lige er dans på programmet, bliver der afsat tid til bl.a. at gå på opdagelse i højskolesangbogen, slappe af, få en mundfuld frisk luft og udforske den pragtfulde natur i det skønne Tisvilde og hyggeligt samvær.

Annie Muxoll fra Happy Feet Linedance i Vordingborg er instruktør på kurset. Annie har danset Linedance siden 2003 og er en instruktør, som brænder for at give danseglæden videre til andre.

Kursusleder Annie Muxoll

happyfeetlinedance@gmail.com

Detaljer

Start:
9 januar, 2023 - 11:00
Slut:
12 januar, 2023 - 10:00
Pris:
DKK 3.300
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
tisvildehoejskole.dk

Tilmeld kursus

Loading gif