Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Nytårskor

3 januar, 2025 - 11:00 - 5 januar, 2025 - 16:00

DKK 2.800

VI ÅBNER FØRST FOR TILMELDINGEN NÅR PROGRAMMET ER ENDELIGT FASTLAGT – HOLD ØJE PÅ SIDEN! (Der er ikke mulighed for forhåndtilsmelding eller opskrivning på venteliste.)

Syng det nye år ind med nytårs- og årstidssange på Tisvilde Højskole. Deltag i vores  nytårskor, hvor vi indstuderer både korsatser og sammen skaber en musikalsk oplevelse, der vil få det nye år til at stråle.

Højskolen er en varm vinterhule med fællessang fra Højskolesangbogen og godt humør. Vi trodser mørket på højstemte toner i et lunt fællesskab, mens der serveres lækkerier efter årstiden og omsorgsfuld og kærlig forplejning. Indimellem kan man ture rundt i det vinterlige fiskerleje, når det rusker rask i Kattegat og i den gamle troldeskov i Tisvilde Hegn. Naturen er fabelagtig her.

Nytårskoret ledes af dirigent og sanger Kim Glies Nandfred, som også leder vores Klassisk Midsommerkor.

Kim har selv været professionel sanger bl.a. i DR Radiokammerkoret samt virket som operasolist på Den jyske Opera. Derudover virket som dirigent i mange sammenhænge, bl.a har han stået for de årlige operetteopførelser i Helicon (tidligere Birkerød Musikdramatiske Teater) samt haft sit eget orkester Ensemble Vivace som har givet koncerter i hovedstadsområdet, Tivolis Koncertsal og Museum Arken.

Siden 2000 har Kim virket som sanglærer og kordirigent på sangskolen Sankt Annæ Gymnasium, hvor han arbejder med stemmedannelse og lejlighedsvis dirigerer skolens kor: Københavns Drengekor, Sankt Annæ Pigekor og Juniormandskoret. Han kan bl.a. opleves i DR-dokumentaren “Drengekoret – 12 år og i verdensklasse” (afsnit 1, 3 + 4), som du kan se her: https://www.dr.dk/drtv/serie/drengekoret-_-12-aar-og-i-verdensklasse_155439

Vi glæder os til at synge det nye år ind sammen med dig!

Service-info: For dig, der evt. kommer langvejs fra, skal du vide, at selve programmet på ankomstdagen først starter kl. 13.30, og at du således kun misser frokosten, hvis du benytter tiden bedre ifht. transporten hertil.

OBS: Kursusprisen er for et enkeltværelse. Ved delt dobbeltværelse gives der kr. 300,- i rabat pr. deltager.

Detaljer

Start:
3 januar, 2025 - 11:00
Slut:
5 januar, 2025 - 16:00
Pris:
DKK 2.800
Begivenhed Kategori: