Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er udløbet.

Op for pop og krop – Rytmisk kor UDSOLGT – TILMELD FOR VENTELISTE

26 januar - 15:00 - 28 januar - 16:30

DKK 2.800

Tag med på en hyperswingende korweekend med pep, pop og plejende potentiale når en af Danmarks største, rytmiske korkapaciteter – Janne Wind – gæster Tisvilde Højskole med et sandt overflødighedshorn af lækre, poppede numre i flerstemmige korarrangementer.

Slip din indre Lady Gaga løs, fyr op under et dynamisk kor og giv dig hen til noget af det bedste fra den aktuelle, danske popscene lige nu, bl.a. Andreas Odbjerg. Vi skal synge kæmpe verdenshit, men også innovative numre fra Janne Winds moderne salmeprojekt, PopSalmer.

Korweekenden er for dig, der elsker bruset af fællesskab og samklang, som et kor udgør. Til dig, der nyder at være sammen med andre sangglade voksne og samtidig godt kan lide at bruge dig selv, din krop og din stemme. Det er intenst og lærerigt, men du tager fornyet hjem, med garanti. Weekenden er med fuld forplejning, vekselvirkning mellem teknik og performance, og med afsluttende kor-koncert i Vejby Kirke.

Forestil dig, at du pakker dig ind i din varmeste sweater og vikler et skønt, blødt halstørklæde omkring halsen. Du ankommer til et lunt vinterhi i det magiske, tyste fiskerleje, hvor snefnug daler stille ned udenfor, og inden for udvider vi hele sanseapparatet og fylder højskolen med glødende, varme stemmer, samvær og fantastisk energi.

Korweekenden handler om meget mere end ‘bare’ at lære korarrangementer. Vi skal sammen et dybt og relevant dyk ned i korsangerens klogeste værktøjskasse med brugbare og konkrete redskaber til at skabe et autentisk, personligt udtryk, troværdig performance og gearskifte fra høj til lav energi og teknik.

Vi arbejder både som gruppe med at opnå fælles puls, dynamik og klang og dermed kropsliggøre musikken, og har samtidig fokus på, at den enkelte sanger i koret sætter sig autentisk i spil ind i sammenhængen. Vi bruger korsang til at komme i kontakt med kroppen, skabe sammenhængskraft og sam-regulering. Vi arbejder med sanseintegration og læner os også ind i både lyset og mørket for at forløse guldet i begge.

For at deltage skal du synge rent og have lidt eller nogen korerfaring, uden at være ekspert. Du skal ikke læse noder. Du kan lide rytmisk musik. Du er formentlig midt i livet og er klar til at lære og udvikle dig. Du har et ønske om at udvide din horisont og komme ‘hen over scenekanten’, og du har lyst til at synge sammen med andre, der også er nysgerrige og interesserede i at komme ned i kroppen og mærke sig selv – så vi sammen skaber både bevidsthed og forståelse OG prøver af i praksis.

Højskolen er en hyggelig vinterhule med kæmpe hjerterum og lune indslag, med fællessang og altid godt humør. Vi trodser januarmørket på vildt gode toner, mens der serveres lækkerier fra køkkenet og omsorgsfuld forplejning. Og der bliver mulighed for at ture rundt i det vinterlige nabolag, når det rusker rask i Kattegat. Eller drager fra sit tyste skovly, i hegnet bagved skolen, hvor sjælen finder ro og øjnene kun smukke ting at vandre i.

Download her: PROGRAM Rytmisk kor 26. – 28. januar – Tisvilde Højskole

Om korlederen:

Janne Wind er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, og har levet som freelance musiker hele sit liv. Hun er blandt andet kendt for at lede store kor. På Fyn har hun pt. tre kor: et gospelkor i Odense, et pop-kor på Midtfyn og så måske Danmarks største, rytmiske kor “ODEONS rytmiske kor” i Odense. Janne Wind har over 30 års erfaring på den rytmiske korscene og er kendt for at skabe en dejlig stemning med sin gode energi, musikalske kvalitet, sin smukke stemme og skønne humor. Læs mere om Janne Wind på JanneWind.com

OBS: Kursusprisen er for et enkeltværelse. Ved delt dobbeltværelse gives der kr. 300,- i rabat pr. deltager. Opholdet inkluderer fuld forplejning, kaffe/te/vand undervejs og sengelinned/håndklæde.

Detaljer

Start:
26 januar - 15:00
Slut:
28 januar - 16:30
Pris:
DKK 2.800
Begivenhed Kategori:

Dette kursus er lukket for tilmeldinger