Påskeferie for bedsteforældre og børnebørn

3 april, 2023 - 11:00 - 5 april, 2023 - 13:30

Velkommen til 3 dejlige feriedage på Højskolen i Tisvildeleje.

Vi glæder os allerede til højskolen bliver fyldt med forventningsfulde børnebørn og bedsteforældre.

Vi tilrettelægger et program med spændende aktiviteter både ude i den smukke natur og inde på højskolen.  I dagsprogrammet vil der også være fri tid til at spille, læse, tegne og lege.

Hver dag er der morgensang i dagligstuen og om aftenen er der aftenhygge og sang, og måske et bål i haven, hvis vejret tillader det.

Vi skal gå ad Skolestien til den skønne strand i Tisvildeleje, og bagefter er der påskeværksted, hvor vi pynter højskolen op til påske, dekorerer påskekager og laver påskequiz.

Vi får besøg af Jonas –  en viking fra Vikingeborgen i Trelleborg. Han vil fortælle om vikingernes liv og håndværk.  Vi skal lave vikingearmbånd, riste runer, slynge bånd og lave farver.

Igen i år kommer Naja fra Silent Fit og arrangerer Leg og dans i vores have.  Alle får høretelefoner med god musik, så alle får smil på læben og ingen står stille!

Hver dag serverer køkkenet dejlig og sund mad,  skønne snacks og hjemmebagt kage.

Husk at tage tøj med, der passer til det danske klima!

Kursusledere Mogens Johansen og Margrethe Sørensen.

Voksne: 2.800 kr.
Børn: 1.200 kr. i dobbeltværelse med voksen.
Børn: 900 kr. ved foldemadras opredning  på gulv.

3 april, 2023 - 11:00
5 april, 2023 - 13:30