Påskeferie for bedsteforældre og børnebørn

11 april - 13 april

PÅSKEFERIE FOR BEDSTEFORÆLDRE OG BØRNEBØRN  11/4 til 13/4 2022

Ankomst kl 10.30, afrejse kl 13.30

Vi er glade for igen i år at kunne tilbyde en hyggelig før – påskeferie for bedsteforældre og børnebørn fra  5 år og opefter, og vi ser allerede frem til, at højskolen bliver fyldt med glade børn og bedsteforældre.

Vi tilrettelægger et program med spændende aktiviteter både ude i den smukke natur og inde på højskolen.  I dagsprogrammet vil der også være tid til leg og samvær med de nye venner, spille brætspil, læse, snakke, tegne og nyde haven.  Aktiviteterne er fælles for børn og bedsteforældre, hvilket er til stor glæde for begge generationer.

Hver dag begynder med morgensang i dagligstuen eller ved guldfiskedammen, og hver aften slutter også med sang og aftenhygge.

Vi skal på tur til den flotte strand i Tisvildeleje, vi skal dekorere påskekager og lave påskequiz.

Vi skal danse og lege med Naja Klærke Lindberg, som er uddannet i sundhed og idræt og fitness instruktør.  Naja var i efterårsferien på Højskolen og det var en stor succes. Alle børn og bedsteforældre får høretelefoner på, så der er skøn musik til leg og dans på Højskolens græsplæne.

Tirsdag kommer kunstpædagog Maria Krogh og laver et fantastisk krea værksted.  Maria har været på højskolen flere gange, og hun guider og inspirerer børnene til at skabe de skønneste ting.  I år skal der laves flotte fugle!

Hver dag serverer køkkenet dejlig og sund mad, som får stor ros af alle kursister, og i løbet af dagen er der skønne snacks og hjemmebagt kage.

Husk at tage tøj med, der passer til det danske klima!

Velkommen til tre dejlige feriedage på Højskolen i Tisvildeleje med mange gode oplevelser på tværs af generationer.

En påskeferie med fælles oplevelser er den perfekte fødselsdags- og julegaveide til dit barnebarn.

Kursusledere Mogens Johansen og Margrethe Sørensen

Program for dagene:

MANDAG DEN 6/4
Kl. 10.30 Ankomst og indkvartering

Kl. 11.      Informations og velkomstmøde i foredragssalen. Kaffe, te og snack

Kl. 12.       2 retters menu

Kl. 13.       Tur gennem Tisvildeleje til stranden. Vi slår smut og finder sten til dekoration.

Kl 15.        Kaffe, te og kage i spisestuen og fri tid til samvær.

Kl 16.        Vi pynter højskolen op til påske, og dekorerer påskekager.

Kl. 18.       Kold/varm buffet

Kl. 19.        Musik, sang og dans og ved musikpædagog  Henrik de Place Holm Hansen

Kl. 20.       Aftenhygge i spisesalen. Påskekager, te og aftensange.

TIRSDAG DEN 7/4
Kl 9.         Morgensang

Kl. 10.      Sjov og dans med Silent Fit ved instruktør Naja Klærke Lindberg. Naja er uddannet i Idræt og sundhed og underviser alle aldersgrupper i fitness og dans. Vi skal lege, danse of træne i     haven på en anderledes måde. Alle får høretelefoner på, og Naja guider os igennem en times leg og dans. Alle kan være med, og der er garanti for at, vi får det sjovt!

Kl. 12.       To retters menu

Kl. 13.       Flyv Fugle Flyv  Kreativt værksted Med Maria Lau Krogh, billedkunstner. Maria underviser børn og unge i billedkunst , og hun har været på højskolen flere gange og med stor succes sat gang i fantasien og legen.

K.l 15         Kaffe, te og kage

Kl. 16.        Udstilling for bedsteforældrene.

Kl  16.30.   Fri tid

Kl. 18.         Kold/varm buffet

KL 19.         Diskotek

KL 20.30.   Aftenhygge og sang i spisesalen

ONSDAG DEN 13/4
Kl. 9.          Morgensang

Kl. 10.       Leg og bål i haven med skumfiduser.

Kl. 12.        To retters menu

K. 13.         Evaluering i Foredragssalen. Farvel og tak for denne gang.

Registrer

Join 4 others!

Er du allerede registreret?

Tilmed dig her!