Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sommer på badepensionen

15 juli - 11:00 - 18 juli - 10:30

DKK 3.600 – DKK 5.600

Tag på badeferie og nyd sol, nærvær og sommerlige drømmestunder på den gamle Badepension Julsgård, i dag kendt som Tisvilde Højskole.

Her er du i nærhed til helt unikke naturperler. Det fantastiske Tisvilde Hegn med de rolige bøge, de flimrende birke, troldeskov, mosser, blussende fyrrestammer og gamle ege, man kan finde dyb og stille ro i. Og Kattegat, der bruser og bølger for enden af hovedgaden, i klipklapperafstand herfra og kalder på daglige dukkerter og sommeren ud i alle fibre. Tag dig god tid, du skal ikke være hjemme til frokost.

Du starter dagen med sommerlig morgenbuffet i spisesalen og der bliver også lidt sødt til kaffen om aftenen, men ellers er pensionen uden måltider. Du kan dog tilkøbe en aften med vores skønne Langbordsspisning – som er et åbent arrangement – der bliver ude under åben himmel i haven (om milde vejrguder vil), hvor vi bliver forkælet med sprøde og saftige sommerspiser, delikate retter, salater og lækkerier på grillen. Det bliver onsdag d. 17. juli og du kan reservere plads allerede ved tilmeldingen. Man kan desuden tilkøbe drikkevarer i løbet af hele opholdet eller en frokostsandwich til at tage med på stranden. For øvrige måltider henviser vi til de mange hyggelige restauranter og spisesteder rundt omkring i fiskerlejet og omegnen.

Med et sommerdrys af højskolens særlige discipliner indledes dagene med morgensang efter morgenbuffeten, vi synger fra Højskolesangbogen, og senere inviterer vi til stemningsfulde musikstunder – Soiré i dagligstuen – ved aftentid. Klassisk musik, jazz eller viser. En stund til afslapning og hyggeligt samvær med toner efter årstiden; let, perlende, lyst og muntert.

Du kan tage på vandreture, joggefærd, slentregang eller rundt på tohjulede i det lune nabolag – du kan låne cyklen her. Der er masser af skønne stier, svalende oaser og badestrand så langt øjet rækker. Her er fænomenale solnedgange fra toppen af skrænten og et væld af seværdigheder drysset med rund hånd over hele Nordsjælland.

Nordkysten er kendetegnet af den helt særlige kystvegetation, sandet og de snoede og rynkeroseduftende stier, hvor man bliver salig helt ind i sjælen. Her trækker sjældne fuglearter, her er krat og skjul, og basis for sand mellem tæerne og lun føn i håret. Her er badebyens velbehageligheder, små gallerier, skønne butikker og is i rundhåndet udsalg.

Gøgen kalder dagen op og natuglen alle i søvn og sommeren er på sit højeste. Lige her. Man forlader verden en lille smule – prøv selv – ad en lille stikvej tæt på Tisvilde Station og tog lige til døren. Sæt din stråhat på sned og fald ned i tempo, ind i den fine have med tænkekroge, den smukke gamle bygning, ind i alle tider, der mødes her, og højskolens hjertekammer.

Velkommen til svimlende, summende, snurrende og sansende sommer på badepensionen.

Værelsesprisen er for alle 3 døgn samlet, kr. 3.600 for enkeltværelse/5.600 for dobbeltværelse. Opholdet inkluderer morgenbuffet, musikalsk morgensamling og soiré med kaffe/te/sødt. Der er desuden kaffe/te/vand ad lib alle dage. På værelset medfølger sengelinned/håndklæde/badekåbe. Langbordsspisning onsdag d. 17/7 kan tilkøbes til kr. 225,- pr. pers. og du kan booke plads ved at anføre det i kommentarfeltet på din tilmelding

Detaljer

Start:
15 juli - 11:00
Slut:
18 juli - 10:30
Pris:
DKK 3.600 – DKK 5.600
Begivenhed Kategori:

Tilmeld kursus

Loading gif