Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Strik

5 maj, 2025 - 11:00 - 9 maj, 2025 - 13:30

DKK 5.500

VI ÅBNER FØRST FOR TILMELDINGEN NÅR PROGRAMMET ER ENDELIGT FASTLAGT – HOLD ØJE PÅ SIDEN! (Der er ikke mulighed for forhåndtilsmelding eller opskrivning på venteliste.)

Strik v/Hanne Rimmen

Underviser:

Hanne Rimmen er en anerkendt dansk strikdesigner, der er kendt for sin kreativitet og evne til at skabe smukke og unikke strikkemønstre.

Med en passion for traditionel nordisk strik og et øje for moderne design skaber Hanne Rimmen strikkemønstre, der ikke kun er smukke og funktionelle, men også fortæller historier og formidler nordisk kultur og tradition. Hun formår at kombinere farver på en måde, der får hendes strikkedesigns til at skille sig ud og fange øjet. Hendes designs har tiltrukket opmærksomhed fra strikkere over hele verden. Se mere om Hanne Rimmen

Max. deltagerantal: 18

Service-info: For dig, der evt. kommer langvejs fra, skal du vide, at selve programmet på ankomstdagen først starter kl. 13.30, og at du således kun misser frokosten, hvis du benytter tiden bedre ifht. transporten hertil.

Kursusprisen er for et enkeltværelse. Ved delt dobbeltværelse gives der kr. 500,- i rabat pr. deltager. Opholdet inkluderer fuld forplejning, kaffe/te/vand undervejs og sengelinned/håndklæde.

Detaljer

Start:
5 maj, 2025 - 11:00
Slut:
9 maj, 2025 - 13:30
Pris:
DKK 5.500
Begivenhed Kategori: