Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Strik i alverdens farver UDSOLGT – TILMELD FOR VENTELISTE

26 august - 11:00 - 30 august - 13:30

DKK 5.000

Vil du lære at strikke med flere farver og skabe fantastiske mønstre og designs? Og vil du lære at strikke nogle af de mange smukke multi-patent mønstre? Så er dette strikkekursus med strikdesignerne Lisa Renner og Pernille Cordes lige noget for dig!

Kurset er i to dele, hvor du deltager på først det ene og så på det andet hold.

1. Farvelære for strikkere og masser af multipatent med Lisa Renner

Vi fordyber os i forståelsen af farver for at blive bedre til at se farver, simpelthen. Sammen lader vi os fascinere af, hvordan farver forandres, når de sættes sammen, og hvordan de gør os glade. Så her får du muligheden for at få et dybere indblik i farvernes fantastiske verden.
Vi bevæger os ind i den spændende verden med de mange multi-patent mønstre (også kendt som brioche). Der er så mange fine. Lær nogle af de allerflotteste.

Du vælger selv hvilke multi-patent teknikker, du har lyst at lære. Senere strikker vi videre. Du får mulighed for at designe dit eget tørklæde. Her sætter vi de nye teknikker i spil i forskellige felter i et tørklæde, som du selv bestemmer. Vi kommer ind på, hvordan de forskellige teknikker “klæder” hinanden og hvad der skal til for at det bliver et interessant tekstil. Du får guidning i designprocessen og bliver klædt på til at træffe dine design-valg.

Der må beregnes materialepris på 225 kr. + evt 490 kr til garn, som betales direkte til underviser på kurset.

2. Jacquard Strikning – nye teknikker med Pernille Cordes

På kurset lærer du at strikke med to farver på pindene, også kendt som jacquard strikning. Med denne teknik kan du skabe smukke mønstre og designs, der simpelthen er betagende.

Pernille introducerer en forholdsvis ny teknik kaldet Ladder Back Jacquard, hvor trådene skjules på vrangsiden ved hjælp af en smart og innovativ metode. Med denne teknik kan du håndtere længere tråde på vrangsiden af arbejdet, så de slet ikke ses fra retsiden.

Vi udforsker en verden af farverige mønstre og strikker dem med smukke farver, der passer perfekt sammen. Lær at tilpasse et diagram med flotte mønstre, så du kan skabe dit helt eget unikke design.

Vores kursus er perfekt til alle, der ønsker at lære noget nyt og spændende. Det henvender sig især til let øvede og erfarne strikkere.

– Lær om farver og at skabe smukke mønstre og designs
– Få praktisk erfaring med ekspertvejledning fra instruktørerne
– Mød andre strikkeentusiaster og del din passion for strikning og farver
– Nyd en afslappende og inspirerende atmosfære på Tisvilde Højskole

Der må beregnes materialepris på 225 kr, som betales direkte til underviser på kurset.

Udover strik i lange baner byder kurset på samvær, højskolesang og naturligvis mulighed for masser af den smukke natur, der omgiver højskolen, Tisvilde Hegn og Kattegat for enden af vejen. Mens vi strikker løs på højskolen er sommeren stadig på varmt blus over Tisvilde, der har stråhatten på sned og klipklappergangen i halvt tempo. Der er også rig mulighed for nyde strandlivet, badebyen, gallerier, adstadige shopperier og sommeris i alle farver. Men her er også både småblunderkroge og livsnyderbænke i vores højskolehave. Aldrig langt mellem de musikalske indslag og latter i litermål.

Om underviserne:

Pernille Cordes er strikke- og hækledesigner, forfatter, underviser og indehaver af webshoppen Englegarn. Læs mere på http://www.englegarn.dk

Lisa Renner er også strikkedesigner, forfatter, underviser og driver strikkeuniverset Pure knit and Purl. Læs mere på http://www.pureknitandpurl.com

OBS: Kursusprisen er for et enkeltværelse. Ved delt dobbeltværelse gives der kr. 500,- i rabat pr. deltager. Opholdet inkluderer fuld forplejning, kaffe/te/vand undervejs og sengelinned/håndklæde.

Detaljer

Start:
26 august - 11:00
Slut:
30 august - 13:30
Pris:
DKK 5.000
Begivenhed Kategori:

Tilmeld kursus

Loading gif