Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Strik oppefra med contiguous-metoden

11 november - 11:00 - 15 november - 13:30

DKK 5.000

På dette kursus vil du lære at strikke en cardigan oppefra ved hjælp af den populære contiguous metode – og du vil få Pernille Cordes’ bedste tips til flot finish på din strik nu og fremover.

Har du længe ønsket at strikke en monteringsfri cardigan oppefra med velsiddende ærmer og perfekte kanter? Dette kursus er til dig, der ønsker at udfordre dine strikkefærdigheder og skabe en unik og tilpasset cardigan.

Du vil lære at arbejde med lækre detaljer på hals- og forkanter, herunder sandwichkanter, et-trins knaphuller og andre teknikker, der giver en smuk finish.

Kurset bliver anført af Pernille Cordes, en fantastisk dygtig og erfaren formidler og strikkeinstruktør, der vil dele sine allerbedste strikketips og -tricks med dig. Du vil få masser af personlig vejledning.

Du vil gå hjem med en cardigan, der er undervejs – men hvor den svære del er strikket på kurset, og med prøver på kanter og knaphuller, så du ved præcis, hvordan du skal færdiggøre denne cardigan og med en masse ny viden og inspiration til dine fremtidige strikkeprojekter.

Tøv ikke med at tilmelde dig dette spændende kursus og tag din strikning til nye højder med contiguous metoden. Kurset anbefales til øvede og let øvede strikkere, og holdet bliver på max. 15 deltagere.

Et par uger inden kursusstart får du en mail med liste over materialer du bedes medbringe. Du vil få et tilbud fra underviser på garn til cardiganen pris fra XS-4XL mellem kr. 265 – 475. Du er også meget velkommen til at medbringe dit eget garn.

Højskolen er en varm vinterhule med fællessang og godt humør. Vi trodser mørket på højstemte toner i et lunt fællesskab, mens der serveres lækkerier efter årstiden og omsorgsfuld forplejning. Og der bliver mulighed for ture rundt i det vinterlige fiskerleje, når det rusker rask i Kattegat og i den gamle troldeskov i Tisvilde Hegn. Naturen er fabelagtig her. Ligesom håndarbejdet, vi skal nyde.

Om underviser:
Pernille Cordes er strikke- og hækledesigner, forfatter, underviser og indehaver af webshoppen Englegarn. Læs mere på englegarn.dk

Kursusprisen er for et enkeltværelse. Ved delt dobbeltværelse gives der kr. 500,- i rabat pr. deltager. Opholdet inkluderer fuld forplejning, kaffe/te/vand undervejs og sengelinned/håndklæde.

Detaljer

Start:
11 november - 11:00
Slut:
15 november - 13:30
Pris:
DKK 5.000
Begivenhed Kategori:

Tilmeld kursus

Loading gif