Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er udløbet.

Strikkestafetten – Forår

22 maj - 11:00 - 26 maj - 13:30

DKK 4.400

Flid, fedt og snyd

Kursus med gode fiduser, strikketeknikker og lidt ekstra, du ikke kan undvære. 

Målgruppe:

Begyndere og øvede strikkere.

Beskrivelse:

Strikning er det nye sort, en trend i alverdens farver, hvor flere og flere har kastet sig over garn og pinde. Håndarbejdet er ikke længere forbeholdt bedstemødre. Strik samler på tværs af aldre, sociale skel og køn. Strik er hot.

Tisvilde og strik er en ret genial konstellation, synes vi selv. Naturen og stilheden, Kattegats brusen og skovens dybe, stille ro indbyder til mindfulness. Find en lækrog med strikkepindene og lad dig inspirere til farver, organiske former og mønstre, der kan udkomme i mere end ret og vrang. Kan man strikke et mønster, kan man også strikke en solnedgang. Eller lige hvad du lyster.

Hvis du – som så mange andre – bare elsker at strikke, så skal du unde dig et ophold i badebyen Tisvilde med højskolesang, køkkenets sunde og grønne frembringelser og ture i områdets storladne natur, der nu står i fuldt flor. Og så selvfølgelig med strik, strik, strik.

Vi skal arbejde med en hel masse strikketeknikker, så vi kan få flottere finish på vores strik. Vi skal opleve nye måder at slå masker op og lukke dem af. Vi skal lave indtagninger og udtagninger, vendestrik, hæftninger og knaphuller, og så skal vi arbejde med montering, så vi får syet sammen på den pæne måde. Undervisningen vil være differentieret efter niveau, så både nybegyndere og øvere kan deltage.

Vi skal nørde strik og gode fiduser, og måske også lidt snyd, i dejligt fællesskab af andre strikkeglade på den gamle badepension, der i dag er højskole med musik, foredrag og kreative fag som omdrejningspunkt. Højt til loftet – høj på livet.

Medbring:

5 strømpepinde nr. 4

3 lyse garnrester (glat og ensfarvet garn) der passer til pind nr. 4.

En hæklenål nr. 4.

 

 

Underviser:

Lene Randorff

Uddannet håndarbejdslærer. Indehaver af firmaet Lillestrik med salg af egne strikdesigns, strikkekit samt bøger. 

www.lillestrik.dk

Detaljer

Start:
22 maj - 11:00
Slut:
26 maj - 13:30
Pris:
DKK 4.400
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Dette kursus er lukket for tilmeldinger