Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Tunesisk hækling – Masker, mønstre og form

11 november - 11:00 - 15 november - 13:30

DKK 5.000

Der er så mange muligheder med en hakkenål og et nøgle garn…

Her kommer du til at arbejde med de basale masker og, hvordan de kan mikses og udfordres. Tunesisk hækling giver helt andre og spændende muligheder for farveskift, mønstre og formgivning, end strik og hækling gør.

Vi skal både lave mindre prøver i de forskellige teknikker og arbejde med egne projekter, så du kommer hjem med dine unikke designs, måske en flerfarvet taske, en pude med knopper eller en trøje af alle dine rester. Du får brugt din fantasi i denne uge.

Alle, både begyndere og øvede, kan være med. Underviseren tilpasser udfordringerne til den enkeltes niveau.

Alt garn kan bruges til tunesisk hækling, så medbring gerne noget af garnlageret og de hakkenåle, du har. Underviseren medbringer også lidt garn, hakkenåle og bøger, der kan købes.

Højskolen er en varm vinterhule med fællessang og godt humør. Vi trodser mørket på højstemte toner i et lunt fællesskab, mens der serveres lækkerier efter årstiden og omsorgsfuld forplejning. Og der bliver mulighed for ture rundt i det vinterlige fiskerleje, når det rusker rask i Kattegat og i den gamle troldeskov i Tisvilde Hegn. Naturen er fabelagtig her. Ligesom håndarbejdet, vi skal nyde.

Om underviseren:

Kate Himmelstrup driver på 8. år kursusvirksomheden ”Kates lille værksted” i Haslev. Efter 20 år som folkeskolelærer, har hun taget en bachelor i Tekstil-formidling, håndværk og design, og færdiggjort den 7-årige uddannelse på ”Den klassiske broderiskole” ved Lis Ahrenkiel. Se evt. mere på www.kates.dk.

Kursusprisen er for et enkeltværelse. Ved delt dobbeltværelse gives der kr. 500,- i rabat pr. deltager. Opholdet inkluderer fuld forplejning, kaffe/te/vand undervejs og sengelinned/håndklæde.

Detaljer

Start:
11 november - 11:00
Slut:
15 november - 13:30
Pris:
DKK 5.000
Begivenhed Kategori:

Tilmeld kursus

Loading gif