Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Uge 29 i Tisvilde – B&B

18 juli - 16:00 - 21 juli - 14:00

DKK 3.600 – DKK 5.400

Feriekedlen koger, sommerlandet lokker og Nordkysten har iklædt sig løse gevandter og læner sig godt og grundigt tilbage i hele uge 29. Det kan du også roligt gøre. Du kan nemlig indlogere dig i Julsgård B&B og blot medbringe solcreme og badelagen.

Tisvilde er hot. Varm og indbydende med skønne spisesteder, caféer, masser af musik og arrangementer i hele det gamle fiskerleje. Farverige butikker, adstadigt strøgliv gennem hovedgaden og tilværelsen nedsat i halvt tempo.

Kattegat strækker ud for enden af hovedgaden, i klipklapperafstand fra den gamle badepension Julsgård, og kalder på daglige dukkerter. Ja, hele byen bølger og gynger i glad puls.

Bliver temperaturen for hed, så svaler det rart i Tisvilde Hegn, der omgiver byen, og naturperler er drysset med gavmild hånd i hele det omkringliggende landskab.

Der er næppe stille, til gengæld er nabolaget lystigt og vibrerende, bugnende på mange fristende, lune tilbud. Fyldt med festende, glade turister. Det er selve kulminationen af sommer. Og her er hot, hot – vi har det hele hule hot, hot…

Tisvilde Højskole er hoppet i sommerklæ’r som Julsgård Bed & Breakfast i uge 29 og tilbyder i 3 døgn med overnatning + morgenmad.

Pris kr. 3.600/5.400 Enkelt/dobbelt – inkl. linned/håndklæder. OBS: Anfør også navn på din værelsesfælle, hvis du bestiller dobbeltværelse.

Detaljer

Start:
18 juli - 16:00
Slut:
21 juli - 14:00
Pris:
DKK 3.600 – DKK 5.400
Begivenhed Kategori:

Tilmeld kursus

Loading gif