Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er udløbet.

Vinterlune broderier – alt godt i uld UDSOLGT – TILMELD FOR VENTELISTE!

27 november, 2023 - 11:00 - 30 november, 2023 - 15:30

DKK 4.000

Gå vinteren i møde med masser inspiration til fordybelse i broderi, der i den grad kan få os ned i gear og glemme tid og sted. Og broderi i fællesskab er bare ren hygge.

Broderi og uld er en fantastisk cocktail og den kan mikses på utallige måder. Uld giver varme og rolige overflader med flotte farvespil, der egner sig fantastisk til tasker, puder, beklædning og meget mere. Vi skal hygge med både klassisk uldbroderi, Bayeux-broderi, Bargello-syning, uldne kanter og Gobelin-broderi i uld.

Alle kan være med i denne uge, både dig, der er ny med broderinålen og dig, der har broderet i årevis. Der er udfordringer på netop dit niveau og masser af inspiration til, hvad dit broderi skal bruges til. Materialer er inkluderet i kursusprisen, og så kan man købe ekstra, hvis man vil arbejde videre med større projekter.

Højskolen er en varm vinterhule med fællessang og godt humør. Vi trodser mørket på højstemte toner i et lunt fællesskab, mens der serveres lækkerier efter årstiden og omsorgsfuld forplejning. Og der bliver mulighed for ture rundt i det vinterlige fiskerleje, når det rusker rask i Kattegat og i den gamle troldeskov i Tisvilde Hegn. Naturen er fabelagtig her. Ligesom håndarbejdet, vi skal nyde.

Underviser Kate Himmelstrup:

Kate Himmelstrup, driver på 7. år kursusvirksomheden ”Kates lille værksted” i Haslev. Efter 20 år som folkeskolelærer, har hun taget en bachelor i Tekstilformidling, håndværk og design og færdiggjort den 7-årige uddannelse på ”Den klassiske broderiskole” ved Lis Ahrenkiel. Har du særlige spørgsmål til kurset er du velkommen til at kontakte Kate Himmelstrup på mail: info@kates.dk

Se evt. mere på www.kates.dk

PROGRAM

Mandag kl. 13.30: Bargello-syning. Der er frit valg mellem flammesyning, granatæbler, lollipops, kurveflet, lanterner og mange flere. Farvekombinationerne er utallige.
Mandag kl. 19.30: En lille broderi-opgave, bare for sjov.

Tirsdag kl. 10.00: Klassisk uldbroderi – sting og teknikker.
Tirsdag kl. 13.30: Klassisk uldbroderi – dit design.
Tirsdag kl. 19.30: ”Vævede” uldne kanter.

Onsdag kl. 10.00: Gobelin-broderi – sting og teknikker; Flettede korssting, bladmønstre, dronningesting, diamantsting og mange flere.
Onsdag kl. 13.30: Gobelin-broderi – dit design.
Onsdag kl. 19.30: Fri til hygge og netop det broderi du vil lave mere af …

Torsdag kl. 10.00: Bayeux broderi.
Torsdag kl. 13.30: Vi laver en lille udstilling og nyder ugens kreative arbejde.
Torsdag kl. 15.00: Kaffe og afsked

Detaljer

Start:
27 november, 2023 - 11:00
Slut:
30 november, 2023 - 15:30
Pris:
DKK 4.000
Begivenhed Kategori:

Dette kursus er lukket for tilmeldinger