Ilægning af Begivenheder

« Alle Begivenheder

Wagners Ringen

2 september - 11:00 - 5 september - 13:30

DKK 5.000

Oplev hele Wagners Ringen i Kasper Holtens iscenesættelse fra Operaen på Holmen med optagelse af opførelsen på storskærm. Undervejs fortæller den eminente operaformidler Henrik Engelbrecht om både værket og opsætningen, som han selv var med til at realisere i forbindelse med åbningen af Operaen.

Ringen er en fantastisk vision – fire operaer i ét værk, som ikke ligner noget andet i musikhistorien, og som for altid ændrede den måde vi tænker på, når vi beskæftiger os med opera. Et værk, som blev udtænkt af en multibegavelse, som levede i grænselandet mellem vision og virkelighed. Med sine fire dele med omkring 15 timers musik i alt er det på ingen måder en normal opera, men en hel verden man kan drage ind i, og bruge år af sit liv på at blive klogere på – og af.

Sommeren er ved at gå på hæld, men der er glød i luften, blå, blå himmel og gyldne udsigter her på Nordkysten. Højskolen summer af liv og lune, af fællessang, lystig snak og varmt samvær, og køkkenet bugner af sæsonens lækkerier. Vi skal nyde Wagner, men også nyde den fantastiske natur omkring os, Kattegats blik, fiskerlejets skønne atmosfære og skovens, dybe stille ro.

Henrik Engelbrecht er tidligere operaredaktør på DR P2, operadramaturg ved Det Kongelige Teater og musikchef i Tivoli. Han er forfatter til flere anmelderroste bøger om opera- og musikhistorie og kendt som en sprudlende fortæller og formidler – og han var dramaturg på netop Kasper Holtens iscenesættelse af Ringen.

PROGRAM  – download her det fulde program i pdf: Program – Wagners Ringen d. 2.-5. september 2024 med Henrik Engelbrecht

Mandag 2. september

Formiddag: Ankomst

Frokost

14-16: Optakt: The Copenhagen Ring
Henrik Engelbrecht fortæller om Wagner, om Ringen og om processen med at skabe Det Kongelige Teaters første opsætning af Ringen i næste 100 år.

Middag

19-22: Rhinguldet

Tirsdag 3. september

Morgenmad

10-12: Valkyrien, 1. akt

Frokost

14-15.30: Valkyrien, 2. akt

Middag

19-21: Valkyrien, 3. akt

Onsdag 4. september

Morgenmad

10-12: Siegfried, 1. akt

Frokost

14-17: Siegfried, 2. og 3. akt.

Middag

19-21: Ragnarok, 1. akt

Torsdag 5. september

Morgenmad

9.30-12: Ragnarok, 2. og 3. akt.

Frokost

Afrejse

Kursusprisen er for et enkeltværelse. Ved delt dobbeltværelse gives der kr. 500,- i rabat pr. deltager. Opholdet inkluderer fuld forplejning, kaffe/te/vand undervejs og sengelinned/håndklæde.

Detaljer

Start:
2 september - 11:00
Slut:
5 september - 13:30
Pris:
DKK 5.000
Begivenhed Kategori:

Tilmeld kursus

Loading gif