Tisvilde Højskoles Venner

Kultur Ferie & Kursushotel

Tisvilde Højskoles Venner


Meld dig ind i Tisvilde Højskoles venner. Alle ven neforeningens medlemmer har meldt sig ind efter en god oplevelse på højskolen. Vi håber du/I bliver de næste der melder sig ind, for på den måde at støtte højskolen, og få mere end 700 nye venner.


Som medlem modtager du 3 nyhedsblade årligt, du kan deltage i venneforeningens arrangementer, få store rabatter på udvalgte kurser og du får indflydelse på generalforsamlingen i første kvartal.

Du modtager løbende informationer om hvad der foregår på højskolen, og bliver iblandt de første der modtager de gode tilbud.


Foreningen blev startet i efteråret 2006, og alle de midler der er kommet ind, bliver brugt til forbedringer på højskolen, det blev i 2011 til cirka kr. 143.000,-. De sidste projekter har været forskønnelse af haven med opførelse af et stort orangerie, plus at der er indkøbt nye senge og gode boxmadrasser og topmadrasser til alle værelserne.


Vores støtte er af uvurderlig betydning for højskolen, for den modtager ingen som helst økonomisk støtte, hverken fra kommuner – regioner eller staten, og driften af skolen hviler på et non-profit princip.


Hvis du vil melde dig/jer ind, så kan det ske på højskolen – på venneforeningens kontortelefon (båndoptager) eller hos foreningens Sekretær Jytte Nørgaard mail:

jyttemn@privat.dk Kontingentet følger kalenderåret og er kr. 175,- for enlige og kr. 300,- for par.


Vi vil gerne have din e-mail adresse, så vi kan sende dig de allernyeste tilbud og informationer.

Venneforeningens telefonnummer 53381306


Mogens Kann Fjeldsøe

formand


Se vennebladet

 november 2017