Gode råvarer og kærligt madhåndværk

Vores dygtige køkkenfolk forkæler dig med kulinariske oplevelser under dit ophold. Der serveres sund, varieret og velsmagende mad med fokus på friske råvarer – i videst muligt omfang lavet helt fra bunden – der følger de officielle kostråd fra Staten. Derfor tilbydes en kost baseret på mange grøntsager, brød bagt med fuldkorn, fisk som hovedret en gang om ugen samt hver dag på buffeten, hvor der også altid er tilbud om vegetarretter og salater.

Specielle diæter som diabetes, glutenfri, vegetarisk med mere, imødekommes, blot vi ved besked i forvejen.

1. marts 2014 omlagde køkkenet til delvis økologi og har opnået bronzemærket fra Fødevarestyrelsen. Dette indbefatter, at minimum 30% af råvarerne skal være økologiske. Primært er alle vores mælkeprodukter, mel og gryn, juice, kaffe samt grove grønsager økologiske. Der tilbydes også et udvalg at økologisk vin, øl og saft.