HAR I BRUG FOR HJERTEVARME RUM, GODE FACILITETER, SKØN FORPLEJNING OG FANTASTISK BELIGGENHED, SÅ LEJ JER IND I DEN GAMLE HØJSKOLE MED HØJT TIL LOFTET. HER KAN STORT SET ALT LADE SIG GØRE! VI SER FREM TIL AT BYDE JER VELKOMMEN

Tisvilde Højskole og Kursushotel ligger i smørhullet af den gamle fiskerby Tisvildeleje – lige overfor Tisvildeleje station, med butikkerne, de hyggelige cafeer, den fine biograf, glaspusterierne og kunstgallerierne i umiddelbar nærhed.

Her bor man i et fint gammelt badehotel – tidligere hed det Pension Julsgård (fra 1912) – som rummer en dejlig lys spisesal, en hyggelig dagligstue med flygel, bibliotek, foredragssale med direkte adgang til møblerede terrasser, hyggelige, lyse værelser og en fantastisk have med pavillon, petanquebane, livsnyderbænke, skønne tænkekroge og havebassin fyldt med guldfisk og åkander.

Udsmykningen af kursushotellet består af egne malerier samt udlånte malerier fra Statens Kunstfond og Vejby Tibirke Selskabet.

Forplejning
Vores forplejning og service er i top. Vi gør alt for at give dig en kulinarisk oplevelse, der glæder dine smagssanser. Maden tilberedes fra bunden af friske, delvist økologiske varer, og al brød er hjemmebagt. Det er muligt at bestille vegetarisk mad til hele kursusopholdet. Individuelle ønsker til forplejning imødekommes.

Faciliteter
To foredragssale, spisesal, dagligstue og bibliotek, der kan rumme op til 72 personer. AV-udstyr samt trådløst internet. Vi råder over et Wilhelm Steinberg-flygel, to klaverer; Yamaha B2 samt el-klaver. 

Der er mulighed for at lave grupperum efter behov. Kursushotellet har 35 værelser, heraf 16 dobbeltværelser, 19 toiletter og 14 badeværelser. Der forefindes bad og toiletter på gangene. Vi tilpasser pris og serveringer efter ønsker om hele eller halve kursusdøgn. Som kursusarrangør har du mulighed for at booke hele kursushotellet, så I ikke forstyrres af andre gæster eller skal dele faciliteter.

Essensen af Nordkysten

Tisvilde Højskole er i nærhed til helt unikke naturperler. Det fantastiske Tisvilde Hegn med de rolige bøge, de flimrende birke, troldeskov, mosser, blussende fyrrestammer og gamle ege, man kan finde dyb og stille ro i. Og Kattegat bruser og bølger for enden af hovedgaden, i rar afstand fra højskolen.

Nordkysten er kendetegnet af den helt særlige kystvegetation, sandet og de snoede og rynkeroseduftende stier, hvor man bliver salig helt ind i sjælen. Her trækker sjældne fuglearter, her er krat og skjul og blændende solnedgangsstunder.

Man forlader verden en lille smule – prøv selv – og få skuldrene ned og tempoet ligeså, find ind i den fine have, den smukke gamle bygning, ind i alle tider, der mødes her, og højskolens hjertekammer.

Bed and breakfast
Der er mulighed for overnatning og morgenmad på højskolen: Enkeltværelse kr. 900
Dobbeltværelse kr. 1.350

Mange kor og foreninger lejer sig ind og afholder workshops hos os, typisk henover en weekend, som man kan se detaljeret nedenfor. Men kontakt os endelig for at høre mere om andre typer ophold, der kan matche netop jeres ønsker.

Workshop med min. 30 pers. 

2 nætter – fredag til søndag – med ankomst kl. 19.00 og afrejse kl. 13.00.

Kr. 1.800,- pr. person –  rabat kr. 200,- ved delt dobbeltværelse 
Opholdet inkluderer:

Fredag:

  • Aftenkaffe/te kl. 20.00

Lørdag:

  • Morgenmad kl. 8.00 – 9.00
  • Formiddagskaffe/te kl. 10.30
  • Middagsmad kl. 12.00 / 2-retters menu
  • Eftermiddagskaffe/te kl. 15.00
  • Kold/varm buffet kl. 18.00
  • Aftenkaffe/te kl. 20.00

Søndag:

Brunch kl. 8.30 – 10.00