Tisvilde Højskole ligger i smørhullet af den gamle fiskerby, Tisvildeleje, lige over for stationen, med skov i baghaven og Kattegat for enden af vejen.

Vi er vilde med musik – jazz, blues, rock, opera, viser – og tilbyder kurser og arrangementer i mange musikalske genrer. Vi synger fra højskolesangbogen. Vi synger i kor. Vi har desuden en række kreative håndarbejdsfag på programmet; strik, broderi, garnfarvning m.fl. Vi har kurser med dans, krop og bevægelse og vi har også sprog, kultur og litteratur på paletten. Alt, der gør os klogere på livet og den verden, vi er en del af.

Sommerkurserne er selvfølgelig farvet af sæsonen, sådan må det være når man ovenikøbet er en gammel sommerpension lokaliseret på Nordsjællands smukkeste solkyst. Vi har en skøn og succesfuld tradition med ferier for bedsteforældre og børnebørn – magiske uger med cirkus og tryllerier, men også indholdsrige ferieuger, der på alle måder gør flittigt brug af områdets storladne natur; havet, skoven og udflugter til nordkystens mange seværdigheder. Ikke mindst i Tisvilde Hegn, der omgiver skolen.

Landskabet er malerisk og fantastisk mental genopladning og indbyder til gå/løbe/cykelture. Lån en højskolecykel og kør ud i det blå og grønne.

Tisvilde Højskole, der også er verdens ældste seniorhøjskole, har til huse i en fin, gammel bygning – oprindeligt Badepension Julsgård fra 1912 – med en dejlig, lys spisesal, en hyggelig dagligstue med flygel, bibliotek og to foredragssale. Der er enkelt- og dobbeltværelser med håndvaske – nogle med eget bad/toilet.

Højskolen har en lun og rar atmosfære, søde og hjælpsomme medarbejdere, højskolesang alle morgener og et grønt og varieret køkken, der fremtryller de lækreste, årstidsbestemte retter og går ind for økologi, gode råvarer og eget hjemmebag.